Rozšířené specifikace úklidových prací- úklid veřejných částí bytových domů

26.09.2014 15:44

Od října 2014 zvyšujeme kvalitu námi poskytovaných úklidových prací- smluvně se zavazujeme na rozšíření specifikací úklidových činností u úklidů veřejných částí bytových domů.

Jedná se mimo jiné o tyto záležitosti:

-pracovníci úklidu budou pravidelně vyměňovat špinavou vodu, tzn. že nebude umyto "jedním kýblem celý barák", ale pravidelně bude voda vyměňována dle rozsahu úklidu (například u činžovního domu každé 2 patra)

-pokud v domě není teplá voda, bude studená ohřívána voda rychlovarnou konvicí, která bude umístěna v zázemí domu a bude majetkem úklidové firmy

-bude zameteno a umyto i pod rohožkami majitelů bytů, rohožka bude během úklidu zvednuta a opřena nasvislo o zeď vedle dveří. Podlaha tedy nebude myta jen kolem rohožky.

-bude použito přísad do vody- vůní, tak aby nebylo poznat jen podle očí, že bylo uklizeno, ale také čichem

-úklid nebude provádeň v době, kdy bývá v domech velký provoz, tzn. kolem 8. hodiny ranní nebo mezi 16-18. odpolední, ale ideálně v dopoledních hodinách

-pracovníci úklidu jsou zodpovědni za čistotu v domě, neznamená to tedy, že to, co není vyloženě uvedeno ve smlouvě se neuklízí. Vždy se snažíme je učit tak, aby bylo jejich zájmem uklidit vše, co je na očích, pokud je to v jejich možnostech.

Zpět